Torku Konya'dan alkışlanacak hareket

Torku Konya'dan alkışlanacak hareket
Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkanı Hakan Faydasıçok, pazar günü oynayacakları Rönesans TED Ankara Kolejliler maçında elde edilecek geliri Ermenek’e bağışlayacaklarını açıkladı.

 Başkan Faydasıçok, konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi: “Soma’da yaşanan facianın üzerinden çok geçmeden bu kez de Karaman’ın Ermenek ilçesinde 15 gün önce üzücü bir kaza daha yaşadık. Hepimizi derinden yaralayan bu olay sonrasında oradaki vatandaşlarımızın yaralarını sarmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Biz de kulüp olarak yönetimimiz ile yaptığımız toplantıda pazar günü Konya’da oynayacağımız Rönesans TED Anakara Kolejliler maçında elde edilecek geliri Ermenek’te yaşanan faciada hayatını kaybeden işçilerimizin ailelerine bağışlama kararı aldık. Çorbada tuzumuz olsun istedik. Ermenek’teki vatandaşlarımıza destek olmak isteyen taraftarlarımızı pazar günü Selçuklu Spor Salonu'na bekliyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.