Hüseyin Öner

Hüseyin Öner

Torku Konyaspor-Anadolu Selçuk

Torku Konyaspor-Anadolu Selçuk

      Muhteşem stadımız da, Passolig engeline rağmen, muhteşem taraftarımız önünde Kayseri Erciyes maçında bir kaza yaptık. İlk yarı mükemmele yakın bir oyun oynadık, ancak sonuca ancak bir gol yansıtabildik. Rakibimiz gibi görünen bu tip takımlara üstünlük sağlamamız gerekir. Üstelik bir de kendi sahamızda. Oyuncularımızın tümü gayretliydi. Kendi sahamızda kolay puan vermeyiz havasındaydılar. Hepimiz ilk yarıda ki futboldan oldukça keyif aldık. Ancak ikinci yarıda özellikle Edinho’nun oyuna girmesiyle birlikte rakip takım oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Maçın hakemi Süleyman Abay’ın hepimizi çıldırtan kararları, bizleri olduğu gibi oyuncularımızı da etkiledi. Bu arada Türk futboluna mal olmuş Erciyes’in hocası Bülent Korkmaz sürekli oyuna ve hakemlere müdahale de bulunarak, tabiri caizse o da oyuna ağırlığını koydu. İşler ters gitmeye başlarken, tüm stattaki  seyirciler özellikle Hleb’in yorulduğunu görmesine rağmen, teknik direktörümüz Bakkal bir türlü göremedi. Acaba diyorum, çizgiye çok yakın maçı izlemek farklı mı oluyor? Hleb bu sene pek iyi başlayamadı, yani gücü henüz 90 dakikaya yetmiyor. Bana göre orada bir Hleb-Recep değişikliği olmuş olsa bu oyunumuza olumlu olarak yansıyabilirdi. Netice olarak 3 puan alabileceğimiz bir maçta bir puana razı olduk. 1-1 den sonra maçı kaybedebilirdik. Umarım teknik ekibimiz bu maçı doğru bir şekilde tahlil ederek, şu aralar kötü giden Fenerbahçe’den iyi bir sonuçla dönerler.

Gelelim Anadolu Selçuk’a. Yaklaşık 12-13 gün önce bir yazı yazmıştım. Bu takımımıza yazık oluyor diye. Bu takımımız Konya’mızın takımı, geçen yazdıklarımı tekrar etmeyeceğim. Ancak çok iyi bildiğim bir şey var. Mehmet Günbaş ve ekibi bu işten hiç anlamıyorlar. Anlamadıklarını bilmek için sihirbaz olmaya gerek yok. Bakın takıma hocasıyla ve kadrosuyla ‘bizden bir şey olmaz’ diyor. Her hafta yeni ümitler ve vaatler de bulunmak sadece zaman kaybı olur ve öyle bir noktaya gelinir ki, sonra hiçbir şeyi düzeltemezsiniz. Torku Konyaspor’umuzun alt yapısı gibi devam edilecekse bir an önce tedbir almak zorundasınız. Yok biz ayrı bir takımız diyorsanız o zaman da LİLLAHİL FATİHA. Peki ne yapmamız gerekir, Konyaspor’la organik bir bağı varsa ki var, Sayın Ahmet Şan duruma acilen el koyacak ve bir yönetim değişikliğine gidilecek. Bakın Konyaspor A2 takımına fevkalade bir yolda. Takımın bünyesi tamamen değiştirilerek bu gençlerimize hocalık yapmış kendi hocalarımızdan biri işin başına mutlaka getirilmelidir. Sonra tuh keşke dememek için bunu yapmak zorundayız. Mevcut yöneticilerde fazla ısrarcı olmadan bir an önce bırakmalıdırlar.

Benden söylemesi,

Haydi hayırlısı…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Öner Arşivi
SON YAZILAR