Torku Konyaspor Çanakkale yolcusu

Torku Konyaspor Çanakkale yolcusu
Lig hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar bugün kamp için Çanakkale’ye gidiyor.

Lig hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar bugün kamp için Çanakkale’ye gidiyor. Başantrenör Aziz Bekir, “Bu sene de rakipler bizimle maç yapmadan önce çekinecekler” dedi

 

Mücahit Yaprakcı

Konya’yı Erkekler Basketbol Süper Lig’inde temsil eden Torku Konyaspor Basketbol takımı sezonun ilk kampı olan Çanakkale kampına gitmeden önce basın mensupları ile Vav Kasap ve Steak House Restoran’da bir araya geldi. Yemekte Torku Konyaspor Basketbol Başkan Yardımcısı Kerem Öten, As Başkan Tunahan Turhan’ın yanı sıra Baş Antrenör Aziz Bekir, oyuncular ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Yemeğin ardından konuşan Torku Konyaspor Basketbol Başkan Yardımcısı Kerem Öten, “Konya’da sadece futbol oynanmıyor, basketbolda da takımımız basketbolun en üst liginde şehrimizi başarıyla temsil ediyor. Hedefimiz Konya’mızı şehrimizi en iyi şekilde temsil etmektir” dedi. Ligin bu sene çok zorlu geçeceğinin altını çizen Öten, “Her sene basketbola yatırımlar ve dolayısıyla da Türkiye liginin kalitesi artıyor. Biz de bu lig içerisinde maalesef çok geniş kaynaklara sahip olmasak da iddialı bir kadro kurduk. Başta hocamız olmak üzere takımımıza güvenimiz sonsuz. Konya yine rakiplerin gelirken çekineceği bir deplasman olmaya devam edecek. Konyaspor bu sene de yine maçın sonuna kadar mücadele eden oyunu bırakmayan bir ekip olacak” dedi.

“KÖTÜ RÜYA OLMAK İSTİYORUZ”

Baş Antrenör Aziz Bekir ise, 2 senedir Konya’da olduğunu ve ellerindeki imkanları en iyi şekilde kullanacaklarını belirtti. Bekir, “Her antrenör sahaya kendi karakterini yansıtır. Ben de kendi tarzımı sahaya yansıtmaya çalışacağım. Bunu 2 sene başardık, inşallah bu sene de başaracağız. Geçen sene Obradovic buraya gelirken çok tedirgin bir şekilde geldiklerini söyledi. Bu sene de rakiplerimiz Konyaspor’la maç yapmadan önce çekinecekler” dedi. Transfer hakkında da bilgi veren tecrübeli Koç, “Son 1 Türk oyuncu daha bulmaya çalışıyoruz. O da sürekli elimizden kaçıyor. İnşallah bulacağız ama kesin bir şey yok. İstiyoruz, ama olmazsa da olmaz elimizdeki kadroyla idare edeceğiz” dedi.

SEAN WİLLİAMS: DÖNDÜM!

Yemekte Torku Konyaspor Basketbol’un 2 tecrübeli oyuncusu Sean Williams ve Ernest Bremer da açıklamalarda bulundu. Sözlerine inşallah diyerek başlayan Sean Williams “bu yıl da kazanacağız. Yeni sezonda her şey umarım daha iyi olur” derken takıma tekrar dönmesiyle ilgili gelen soruya ise sadece “döndüm” cevabını verdi. Amerikalı pivot Konyaspor’a yardım etmek istediğini ve en iyi şekilde hizmet edeceğini belirtti. Konya ekibinin bir diğer Amerikalı oyuncusu Ernest Bremer ise, “Bu sezon takıma yeni arkadaşlarımız katıldı. Onlarla birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyoruz” dedi. Bremer ayrıca ligde en üst düzey takımlardan en alt kademe takımlara kadar çok sayıda takımın bulunduğunu belirterek, bu çeşitliliğin ligin seyir zevki açısından olumlu olduğunu ifade etti.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.