Torku Konyaspor, Fenerbahçe Maçından Puan Koparmayı Hedefliyor

Torku Konyaspor, Fenerbahçe Maçından Puan Koparmayı Hedefliyor
Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçtan puan ya da puanlar hedefliyor

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçtan puan ya da puanlar hedefliyor.

Zafer’de bulunan kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, takımın yaşadığı sıkıntılı günleri Fenerbahçe maçından alacağı puan ya da puanlarla geride bırakacağına inandığını söyledi.

Fenerbahçe maçı ile ilgili görüşlerini aktaran Ahmet Baydar, "Kağıt üzerinde bu maçın favorisi Fenerbahçe olarak görülüyor. Ancak geride kalan haftalarda alınan sonuçlar işin gerçeğinin bu olmadığını ve o gün saha içerisinde kim daha fazla isterse onun arzu ettiği sonucu aldığını ortaya koyuyor. Biz de Fenerbahçe’yi gerektiği şekilde misafirperverce ağırlayıp, son düdüğün ardından bizim için gerekli sonucu alarak taraftarlarımıza ve camiamıza güzel bir hafta sonu yaşatmak ve bununla birlikte 2 haftadır devam eden yenilgilere de son verip ligde yeniden kazanmak istiyoruz" dedi.

"KÖTÜ GİDİŞE ’DUR’ DİYECEĞİMİZE İNANIYORUZ"

Sezonun ikinci devresine iyi başladıklarını ifade eden Baydar, “İç sahada Eskişehirspor ve deplasmanda Balıkesirspor galibiyetleri takımımız adına yeniden bir çıkış ivmesi yakalanmasına sebep olmuştu. Fakat iç sahada Sivasspor’a karşı aldığımız ve bizim de beklemediğimiz yenilgi, ardından Kayseri Erciyesspor önünde deplasmandaki farklı mağlubiyet yeniden bir düşüş içerisine girmemize neden oldu. Bakıldığında herhalde takım olarak en önemli sorunumuz sert çıkışlar ve düşüşler yaşamamız. Bununla birlikte sonuç anlamında istikrarı bir türlü yakalayamamamız. İnşallah Fenerbahçe maçı ile bu anlamdaki kötü gidişimize ‘dur’ deyip istikrarlı bir periyoda gireceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

"TEKNİK HEYET VE OYUNCULARIMIZA GÜVENİMİZ TAM"

Eleştirilere her zaman açık olduklarını ancak seviyenin kişisel düzeye indiği zaman buna tepki vermelerinin en doğal hakları olduğunu belirten Ahmet Baydar, "Futbolda takım ve yönetimin alınan neticeler sonrasında eleştirisi mutlaka olacaktır. Bu eleştiriler dikkate de alınacaktır. Ama eleştirilerde seviye farklı yerlere giderse buna da tepkimizi göstermek en doğal hakkımızdır. Takımımızın ligde hedeflenen yerde olmadığı gerçeğini kabul ediyoruz. Ama böyle durumların ligde her takımın başına gelebileceğini de biliyoruz. En kısa sürede yeniden bir toparlanma sürecine girerek Konyaspor’umuzu hak ettiği yerlere getirecekleri konusunda teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.