Torku Konyaspor gruplara kaldığı için mutlu

Torku Konyaspor gruplara kaldığı için mutlu
Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalmanın takımımız adına büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade ederken, yeni teknik direktör Aykut Kocaman ile çıkacakları ilk lig maçından da galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Teknik direktör değişikliklerinin takımlara olumlu yansımasının Torku Konyaspor’daki ilk adımını Altay ile oynanan kupa maçında gördüklerini belirten Ahmet Baydar,“Oyuncularımız uzun bir bölümünü 10 kişi ile devam ettirdikleri Altay karşılaşmasında mücadele, hırs ve istek anlamında sahaya olumlu işler yansıttılar ve sonucunda 6 yıl aradan sonra gruplarda mücadele etme hakkını elde ettik. Öncelikle yeni teknik heyetimizi ve futbolcularımızı bu başarıdan dolayı kutluyoruz. Kupada aldığımız bu sonuç ilerleyen haftalar öncesinde bizim adımıza büyük bir moral oldu” şeklinde görüş belirtti.


Baydar, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde çıkacakları ilk lig maçı olacak Kardemir D.Ç.Karabükspor karşılaşması ile ilgili olarak da, “Takımımızdaki olumlu gelişmelerin Karabükspor mücadelesinde de devam edeceğine inanıyoruz. Çok kısa bir süre olmasına rağmen takımımızın yaşanan değişikliğe iyi reaksiyon göstermesi sevindirici bir durum. Sakat oyuncularımız olmasına rağmen bunu bahane olarak görmüyoruz. Torku Konyaspor kadrosunda yer alan her oyuncunun formayı giydiği zaman elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyoruz. Pazartesi günü her zaman olduğu gibi yine tribünleri dolduracağına inandığımız taraftarlarımızın desteğiyle Kardemir D.Ç.Karabükspor maçından 3 puanla ayrılarak ligdeki kötü gidişimize dur diyeceğiz. Tüm düşüncemiz bu doğrultuda. İnşallah bunda da başarılı olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.