TORKU SELÇUK KUMDA ÇALIŞTI

TORKU SELÇUK KUMDA ÇALIŞTI
Torku Selçuk Üniversitesi, günde çift antrenman yaparak yeni sezona hazırlanıyor

Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ikinci etap kamp çalışması için bulunduğu Çanakkale’de yoğun antrenman temposuna devam ediyor. Başantrenör Aziz Bekir ve Kondisyoner İbrahim Tunç yönetiminde günde çift antrenman yapan sarı-mavililer, Uşak’ta yapılacak turnuvaya hazır bir şekilde katılmak istiyor. Hafta içinde yönetimin Çanakkale’ye gelerek takıma destekte vermesi bekleniyor. Antrenmanlarda güç ağırlıklı çalıştıklarını belirten yardımcı antrenör Murat Yolcu, oyuncuların bire bir durumlarını kontrol ettiklerini söyledi. Takımdaki arkadaşlığın da üst seviyede olduğuna değinen Murat Yolcu şöyle konuştu: “Çanakkale kampının verimli geçtiğini düşünüyorum. Günde çift antrenman yapan takımımız kondisyon ve fitness ağırlıklı çalışıyor. Burada en iyi şekilde hazırlanıp lig öncesi turnuvalarda kendimizi denemek istiyoruz. Bu sene aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın kısa sürede takıma uyum sağlaması da olumlu yönde bir gelişme. Özellikle yabancı oyuncular ile aramızda güzel bir bağ kurduk. Yeni sezon için takımımız güzel sinyaller veriyor.”

“GURUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Ekim ayının ilk haftasında başlayacak Türkiye Kupasını da değerlendiren Yolcu, gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi. Yolcu, “Türkiye Kupası lig öncesi oynanır ve takımlar hazırlık döneminden yeni çıkar. Galatasaray, Uşak ve Royal Halı Gaziantep gibi zorlu rakiplerimiz var grupta fakat takımların hazırlık dönemini nasıl geçirdiklerine bağlı bizler en iyi şekilde hazırlanıyoruz ve gruptan çıkacağımıza inanıyorum. İyi bir kadro kurduk ve bu sene farklı işler yapacağız” diye konuştu. (SEDA ERCİŞ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.