Torku zorlu sınavda

Torku zorlu sınavda
Ligde oynadığı son üç maçı kaybeden yeşil-beyazlılar, yıldız oyuncusu Troy DeVries’in yokluğunda bu kez son 5 maçını kazanan Beşiktaş’ı ağırlıyor.

Ligde oynadığı son üç maçı kaybeden yeşil-beyazlılar, yıldız oyuncusu Troy DeVries’in yokluğunda bu kez son 5 maçını kazanan Beşiktaş’ı ağırlıyor. Zorlu maç saat 19.00’da başlayacak

Türkiye Basketbol Ligi’nde 13. hafta heyecanı yaşanırken haftanın kapanış maçı bugün Konya’da Torku Konyaspor Basket ile Beşiktaş İntegral Forest arasında oynanacak. Ligde yakaladığı müthiş çıkışın ardından son üç maçını kaybeden temsilcimiz son dönemdeki üstün formuyla dikkatleri üzerine çeken ve üst üste 5 galibiyet alan rakibine “dur” demek ve kendi adına yeni bir çıkışı başlatmak istiyor.

Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye çekilen Torku Konyaspor Basket’te sakatlığı süren Troy DeVries’in bugün de forma giymesi beklenmiyor. Troy’un oynamadığı maçlarda hiç kazanamayan temsilcimizin bugün nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Kerem Öten, taraftardan destek isteyerek, “Kendi sahamızda yine zorlu bir maça çıkacağız. Son dönemde istemediğimiz sonuçlar aldık ama geride kalan süreçte 6 galibiyeti alan bu ekibe güvenimiz tam. Kötü günleri geride bırakmak adına kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz. Bu maçta en önemli destekçilerimiz ise taraftarımız olacak. Onların vereceği destekle kazanan taraf olacağımıza inanıyorum” dedi.

Torku Konyaspor-Beşiktaş İntegral Forest maçı Selçuklu Belediye Spor ve Kongre Merkezi’nde saat 19.00’da başlayacak. Müsabakayı Murat Biricik-Yener Yılmaz-Mehmet Şahin hakem üçlüsü yönetecek. (C. Ziya Kutlu-Pusula)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.