Torku'dan çocuk adası

Torku'dan çocuk adası
Expo 2016 Antalya alanı içinde kurulan “Torku Çocuk Adası” 30 Ekim 2016 tarihine kadar çocukları eğlendirmeye devam edecek.

Expo 2016 Antalya alanı içinde bulunan Çocuk Adası’na sponsor olan Torku, çocuklara özel bir ada eğlencesi sunuyor. Resmi açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı adada çocukların ilgisini çeken pek çok tematik oyun ve aktivite yer alıyor.

“Çiçek ve Çocuk” temasıyla hayata geçirilen Expo 2016 Antalya’nın resmi açılışı 22 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilk ziyaretçilerini ağırlayan Torku Çocuk Adası, birbirinden keyifli temalardaki oyun alanlarına ve aktivite çalışmalarına ev sahipliği yapıyor. Çocuklar, kitre bebek yapımı, çiftlik dünyası, bilim dünyasına yolculuk gibi farklı temalarda düzenlenecek oyun alanlarla hem öğrenecek hem eğlenecekler. Sonunda sertifika verilen tematik oyun alanlarının yanı sıra, geri dönüşüm, masa oyunları, maske yapımı, boyama, ritm, origami, uçurtma yapımı, baskı, kağıt heykel ve el işi çalışması atölyeleriyle de çocuklar eğlenceli vakit geçirecekler.
Expo alanının sol tarafında kalan ve küre formunda tasarlanan Torku Çocuk Adası’nı karaya bağlayan dört köprü bulunuyor. Torku Miniki Sütlü Çikolata kapısı, Banada kapısı, No:1 Çikolatalı Gofret kapısı ve Tam Bisküvi kapısı olarak adlandırılan dört köprüden adaya giriş yapacak minikler, oyun oynayabilecekleri geniş alan imkanıyla diledikleri gibi eğlenecekler. Expo 2016 Antalya kapsamında düzenlenen Torku Çocuk Adası, 30 Ekim tarihine kadar çocukları eğlendirmeye devam edecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.