Toroslar EDAŞ'tan Adana'da bakım çalışmaları

Toroslar EDAŞ'tan Adana'da bakım çalışmaları
ADANA (AA) - Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ'nin, Adana'da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında, elektrik şebekelerinin bakımı ve yenilenmesi...

ADANA (AA) - Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ'nin, Adana'da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında, elektrik şebekelerinin bakımı ve yenilenmesi ile yatırım çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, 2016 yılının Nisan ayında 2 bin 272 aydınlatma armatürünün kontrolden geçirilerek 45 yeni armatürün montajının gerçekleştirildiği, 396 kilometrelik hat ile 92 trafonun bakımının yapıldığı belirtildi.

Ayrıca, Adana'da kesintisiz enerji hizmeti hedefleri kapsamında 77 pano ile 12 dağıtım merkezinin bakımının gerçekleştirildiği, yeni yatırımlar kapsamında ise 4 kilometrelik havai hat ile 2 kilometrelik AG-YG yeraltı kablosu montaj çalışmasının yapıldığı ve kentteki yatırımların devam edeceği ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.