Oktay Mermer

Oktay Mermer

Torosların Yiğidi Abdullah Başçı İstanbul’dan Aday Adayı

Torosların Yiğidi Abdullah Başçı İstanbul’dan Aday Adayı

Konya’dan aday adaylarının tümüne başarılar diliyorum. İçlerinde çok yakın dostlarım var, onları tek tek aradım başarı diledim.  Seçimlerde aday olmak hak etmekten çok birazda nasip birazda hayırlı ise olacak bir durum. O yüzden kişinin kendisine, ailesine, şehrine, ülkesine hayırlı ise aday olması en doğrusu.

Birde Konya dışından,  o şehre marka olmuş isimler var.  O şehirde aday olduğunda arkasından gelecek on binler var.  Bunlardan bir tanesi de şimdi Güngören halkının yakından tanıdığı ünlü siyasetçi ve işadamı Abdullah Başçı, AK Parti’den İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Bir önceki dönemde de AK Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Adayı gösterilen ve son yerel seçimlerde de Güngören Belediye Başkan Aday Adayı olan Abdullah Başçı, seçimler için kolları sıvadı.

ABDULLAH BAŞÇI KİMDİR?

1-004.pngAktif siyasi hayatını dinamik,  verimli ve başarılı işadamlığı ile pekiştiren Abdullah Başçı,  toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak Halka hizmeti Hakk’a hizmet anlayışıyla süslemeyi bilip Milletinin hizmetinde olarak; Bilgi, Eğitim ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BESAM) Kurucu Üyeliği, Gana Dostluk ve Yardımlaşma Derneği (GADER) Kurucu Üyeliği, Mazlum-Der Üyeliği, Taşkentliler Derneği ve Vakfı Üyelikleri, Haznedar Sağlık Ocağı Gönüllüleri Derneği Üyeliklerinin yanında İstanbul’da bünyesinde 83 Konya ve Karamanlı Dernek ve Vakfın, 54 Rumelili Dernek ve Vakfın bulunduğu Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği KONSİAD’ın Kurucu Üyesi ve Başkanı olarak 2011’den bu yana iki dönemdir Yönetim Kurulu Genel Başkanlığını yapmaktadır.

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Genel Başkanı Abdullah Başçı’nın; İstanbul’da yaşayan Konyalıların, Karamanlıların ve Rumelilerin (toplam 650 bin kişi) temsil edildiği sivil toplum kuruluşları tarafından ortak bir kararla milletvekili adayı olması istendiği belirtildi.

Abdullah Başçı’nın başvurusunu yapması kararı alan sivil toplum kuruluşları ve Konyalılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Konya dışındaki Konyalı adayların meclise girmesi biz Konyalıları daha çok mutlu edecektir.  Konya dışındaki milletvekili adaylarını tüm hemşerilerimizin desteklemesini, özellikle Abdullah Başçı gibi Konya sevdalısı, Konyalı aşığı bir hemşerimizin mecliste olması, hem şehrimiz için hem de hemşerilerimiz için bir avantaj olacaktır.

Buradan Sayın Başbakanımıza da sesleniyorum. Diğer şehirlerdeki Abdullah Başçı gibi hak eden, Abdullah Başçı gibi hizmet eden hemşerilerimizin aday olmalarını sağlarsanız, Konyalıların gözü-kulağı-dili olan bir vekilini daha kazandırmış olursunuz.

Sözün özü: “Uzayan kol bizden olsun.”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Oktay Mermer Arşivi
SON YAZILAR