Torpil ters tepti!

Torpil ters tepti!
Torku Konyaspor’un yıldızı, kaptanı, sahadaki beyni Hleb’in kötü performansı herkeste büyük bir hayal kırıklığı oluşturuyor. Geçen yılki performansını mumla arattıran Belaruslu takımın en kötüleri arasında

GÜCÜ YOK, KAÇAK GÜREŞİYOR

Torku Konyaspor taraftarı Hleb şoku yaşıyor. Geçtiğimiz yıl devre arasında takıma dahil olan ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Hleb, 2014-2015 sezonuna kötü başladı. Beklentileri karşılamaktan öte bir futbol ortaya koyan, sahada kaçak güreşip sorumluluk almaktan kaçınan Belaruslu, fiziki açıdan çok yetersiz kalıyor. Bu nedenle ne adam geçebilen ne de o usta işi milimetrik paslarını atabilen Hleb geride kalan 4 haftada da takımın en kötüleri arasında yer aldı.

Hleb’in performansındaki düşüklük takımın aldığı sonuçlara da doğrudan etki ederken, taraftarlar da özellikle maçın son yarım saatlik dilimlerinde ortalıkta gözükmeyen Hleb’in oyundan alınamayışına anlam veremiyor.

HOCA, ONU OYUNDAN ALAMIYOR!

Yıldız oyuncu kenara alındığı zaman kapris yapmasıyla tanınırken, Mesut Bakkal da Hleb’i oyundan alamadığı(!) için eleştirilere maruz kalıyor. Tecrübeli oyuncu, saha içinde de sık sık arkadaşlarıyla tartışmalar yaşıyor. Balıkesir maçında Rangelov’a fırça atan Hleb bu kez de Ali Çamdalı ile küçük bir sürtüşme yaşadı. Camia ise, Hleb’in bir an önce kendine gelmesi dört gözle bekleniyor. Öte yandan, Torku Konyaspor yönetimi ve teknik kadro, bugüne kadar Hleb’e hep iltimas tanıdı. Geçen yıl son maça çıkmayan ve bir hafta önceden tatile giden Hleb, sezon açılışını da takım arkadaşlarından yaklaşık 10 gün sonra yapmış, kamp dönemlerinde verilen izinlerden de hep geç dönmüştü. Hleb son olarak milli takım kampına katıldığında da ekstra izin yapmayı başarmıştı! Yıldız oyuncuya karşı verilen bu tavizlerin onun kötü performansında etkili olup olmadığı da tartışma konusu oldu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.