TPFD'den Kartalsporlu futbolculara destek

TPFD'den Kartalsporlu futbolculara destek
- TPFD Başkanı Ünsal:- "Yaşanılanları Türk futbolu adına çok büyük bir üzüntüyle karşılıyoruz. Dernek olarak, Kartalsporlu futbolcu kardeşlerimizin her tür hukuki ve psikolojik destek ihtiyacında yanlarında olup, kendileriyle iletişim halindeyiz"


İSTANBUL (AA) - Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Başkanı Hakan Ünsal, Spor Toto 3. Lig'e düştükleri için yönetim tarafından takım otobüsüne alınmayan ve uçak biletleri iptal edilen Kartalsporlu futbolculara destek verdi.

Hakan Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Kartalspor için emek veren, ter döken futbolculara yapılanlara çok üzüldüklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Kendi içerisinde çok büyük bir ekonomiye sahip olan futbol sektöründe, futbolcuların işlerini en iyi şekilde icra etmeye çalışan birer 'futbol işçisi-emekçisi' olduğunu ve diğer meslek gruplarında olduğu gibi performanstan bağımsız 'temel yasal haklara' sahip olduklarını bir kez daha altını çizerek hatırlatmak isteriz. Hiçbir mazeret ya da bahaneyi kabul etmemekle birlikte yaşanılanları Türk futbolu adına çok büyük bir üzüntüyle karşılıyoruz. Dernek olarak, Kartalsporlu futbolcu kardeşlerimizin her tür hukuki ve psikolojik destek ihtiyacında yanlarında olup, kendileriyle iletişim halindeyiz. Bundan sonraki sürecin de yakın takipçisi olacağımızı ve futbolun tüm paydaşlarıyla görüşerek gerekli tüm adımların atılması için çalışacağımızı tüm kamuoyunun bilmesini önemle rica ederiz."

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 34. ve son hafta maçında dün deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan ve 3. Lig'e düşen Kartalspor'da takımı otobüse almayan yönetim, oyuncuların ve teknik heyetin uçak biletlerini de iptal ettirmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.