Trabzon'da dövülen hakem için flaş karar!

Trabzon'da dövülen hakem için flaş karar!
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir taraftarın saldırısına uğrayan hakem Volkan Bayarslan'ın durumunun iyi olduğu açıklanırken, Bayarslan saldırgandan şikayetçi oldu.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir taraftarın saldırısına uğrayan hakem Volkan Bayarslan'ın durumunun iyi olduğu açıklanırken, Bayarslan saldırgandan şikayetçi oldu.

Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler nedeniyle zor anlar yaşayan Bayarslan, soyunma odası tüneline girdikten sonra bir sandalyeye yığılıp kaldı. Bu sıradaTrabzonspor ve Fenerbahçe kulüplerini sağlık ekipleri hemen Bayarslan'ın yanına gidip müdahalede bulundu. Bir ara nefessiz kalan ve suratının rengi kızaran Volkan Bayarslan, doktorların müdahalesinin ardından kendine geldi.
HAKEMLER ŞİKAYETÇİ OLDU
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iki polis, maçın tatil edilmesinin ardından hakemlerin yanına giderek ifadelerini aldı. Hakemler, sahaya atlayan ve kendilerini darp eden taraftardan şikayetçi oldu.
HAKEMLERDEN EYLEM KARARI
Diğer taraftan futbol hakemlerinin Volkan Bayarslan'ın dövülmesi nedeniyle eylem yapma kararı aldığı öğrenildi. Eylemin içeriği Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin bu hafta yapacağı toplantıda belirlenecek. Büyük olasılıkla maçlara 10 dakika geç çıkma kararı alınması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.