Trabzon'da kültür sanat

Trabzon'da kültür sanat
TDT'nin organizasyonunda düzenlenen "17. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali" devam ediyor

TRABZON (AA) - Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT) organizasyonunda düzenlenen ''17. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali'' sürüyor.

Festivale, Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, KKTC, İran, Ukrayna, İspanya, Hindistan ve Slovakya'dan tiyatro toplulukları katılıyor.

Etkinlik kapsamında Ankara Devlet Tiyatrosu ''Grönholm Metodu''nu bugün ve yarın, "Yeraltından Notlar''ı 9 ile 10 Mayıs'ta Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde beğeniye sunacak.

İran'ın Barish Theater grubu ''Shadows and the Wind''i 7 ve 8 Mayıs'ta, Ukrayna'nın Drogobiç Müzikal Drama Tiyatrosu ise ''Helikopter'' adlı oyunu 11 Mayıs'ta aynı yerde sahneleyecek.

Festival, 20 Mayıs'ta sona erecek.

- Resim sergisi

Osman Zeki Demirkale, Evrensel Baş ve Ekrem Kutlu'nun eserlerinden oluşan resim sergisi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi'nde yarından itibaren 14 Mayıs'a kadar gezilebilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.