Trabzonspor Futbol Koordinatörü Büyükaydın:

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Büyükaydın:
"Önümüzdeki sezonun planlamasında karşımıza nelerin çıkacağını bilmiyoruz. Saha kapatma mı, seyircisiz oynama mı gelecek... Mutlaka bir ceza gelecek. Buna göre de planlamamızda önümüzdeki senenin bizi aksatacağını düşünüyoruz"-"Şu ana kadar teknik direktö

TRABZON (AA) - Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, "Önümüzdeki sezonun planlamasında karşımıza nelerin çıkacağını bilmiyoruz. Saha kapatma mı, seyircisiz oynama mı gelecek... Mutlaka bir ceza gelecek. Buna göre de planlamamızda önümüzdeki senenin bizi aksatacağını düşünüyoruz." dedi.

Büyükaydın, Trabzon Havalimanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, bordo-mavili takımın son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Takımda forma giyen futbolcuların ciddi kontrat ve sözleşmeleri olduğunu ifade eden Büyükaydın, "Aldığımız kararların kulübe en asgari zararla ya da kar ile dönmesi için bu çalışmaları yapıyoruz. Sözleşmelerden dolayı da kulübe fazla zarar vermeden bunu geçmek istiyoruz. Gelecek sezonun planlaması kolay değil. Çok oyuncumuz var. Mevcut oyuncularımızdan kirada bulunanların yanı sıra Trabzonspor üzerinden 1461 Trabzon'a verilenlerle birlikte 57 oyuncu bulunuyor. Bunun üzerinden yeniden planlama yapılacak. Bunlar kolay işler değil. Bununla beraber çalışarak elimizden gelenin en iyisini yapıp, gelecek seneyi doğru planlayıp, doğru işler yapmak gerekiyor." diye konuştu.


- "İnşallah az bir ceza ile bu işin altından çıkarız"


Büyükaydın, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle takıma gelecek cezanın yeni sezonu da etkileyebileceğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bu sene hem kulüp, hem taraftar hem de takım için zor bir süreç. Bu süreci asgari zararla atlatmaya çalışıyoruz ama bu zorlukları yaşıyoruz. Fenerbahçe maçında yaşadığımız olaylar ister istemez bütün her şeyi etkiliyor. Önümüzdeki sezonun planlamasında karşımıza nelerin çıkacağını bilmiyoruz. Saha kapatma mı, seyircisiz oynama mı gelecek... Mutlaka bir ceza gelecek. Buna göre de planlamamızda önümüzdeki senenin bizi aksatacağını düşünüyoruz. Gerekli savunmaları gerekli girişimleri yapıyoruz. İnşallah az bir ceza ile bu işin altından çıkarız."

Bu süreçte herhangi bir teknik direktörle görüşme yapmadıklarına da değinen Büyükaydın, "Şu ana kadar teknik direktörlükle ilgili girişim ve görüşmeler yapmış değiliz. Geçen hafta yaşadığımız süreç ve bu haftaki olaylar bizleri ciddi toplantılar ve görüşmelere itti. Bu nedenle en kısa sürede de onlarla ilgili planlama ve görüşmeler yapacağız ama henüz hiçbir hocayla görüşmedik." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.