Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Meriç: Camiayı Memnun Edecek Oyun İstiyoruz

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Meriç: Camiayı Memnun Edecek Oyun İstiyoruz
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Meriç, futbolculardan, taraftarları ve camiayı memnun edecek futbol ortaya koymalarını istediklerini söyledi

TRABZON - SELÇUK KILIÇ

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Gençağa Meriç, futbolculardan, taraftarları ve camiayı memnun edecek futbol ortaya koymalarını istediklerini söyledi.

Meriç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor maçında oyuncuların gelecek adına iyi sinyaller verdiğini ve bunu sürdürmeleri gerektiğini belirtti.

Takım olma yolunda ilerleme sağladıklarını ifade eden Meriç, "Ara transferde tecrübeli oyuncuları kadromuza dahil ettik. Yeni transferler takıma bir fark kattı. Çok çalışacağız, önce takım olacağız. Bir arada iyi oynayacağız. Yapabileceğimizin en iyisini yapacağız." dedi.

Meriç, takım olmanın önemine vurgu yaparak, "Bursaspor maçında takım olma yolunda iyi sinyaller aldık. İkinci yarıya olumlu bir başlangıç yaptık. Takımımızın daha iyi olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Ligde ve kupada hedeflerden ziyade istikrarı düşündüklerini anlatan bordo-mavili kulübün genel sekreteri, "Şu anda önce bu takımın istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmesi önemli. Bizim beklediğimiz bu. Bu ligde iyi bir takım olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.