"Trabzonspor'da Çok Mutluyum"

"Trabzonspor'da Çok Mutluyum"
- Bordo-mavili takımın sağ bek oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi:- "Eskişehirpor'un benim için ayrı bir yeri var. Bana çok katkı sağladılar ama artık daha büyük camiadayım, yeni hedeflerim var"


SAMORİN (AA) - Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna dahil ettiği Kamil Ahmet Çörekçi, Eskişehirspor'a döneceğine ilişkin iddiaların doğru olmadığını, bordo-mavili takımda mutlu olduğunu söyledi.

Kamil Ahmet, bordo-mavili takımın Slovakya'nın başkenti Bratislava'ya bağlı Samorin kasabasında kamp yaptığı otelde basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor'a geldiği için kendisini çok şanslı hissettiğini ifade eden 25 yaşındaki sağ bek, "Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu gelmeden biliyordum. Şimdi gelince daha da çok farkına vardım." dedi.

Kamil Ahmet, Eskişehirspor'a döneceği şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Trabzonspor'a yeni geldim. Eskişehirspor'un benim için ayrı bir yeri var. Bana çok katkı sağladılar ama artık daha büyük camiadayım, yeni hedeflerim var. Burada çok mutluyum. İnşallah burada çok güzel günler göreceğim." diye konuştu.

Bordo-mavili futbolcu, Eskişehirspor'a dönmesine ilişkin kimseyle görüşmediğini de aktararak, "Kimseyle görüşmedim, arayan soran oldu, hiç telefonumu açmadım. Ben buranın futbolcusuyum. Burada mutluyum. Artık önüme bakıyorum." değerlendirmesini yaptı.


- "Takımın kalitesi gerçekten çok yüksek"


Portekizli oyuncu Joao Pereira'nın ligin en iyi sağ beklerinden biri olduğunu dile getiren savunma oyuncusu, şöyle devam etti:

"Çok profesyonel oyuncu. Onu yakından takip ediyorum. Ne yediğini içtiğini dahi takip ediyorum. Ondan çok şey öğreneceğime inanıyorum. Ben rekabete hazırım. Buraya oynamak için geldim. Trabzonspor'u layık olduğu yerlerde görmek istiyoruz. Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Takımın kalitesi gerçekten çok yüksek. İyi oyuncularımız var. Her şey iyi gidiyor."

Takımda güzel bir atmosferin olduğunu anlatan Kamil Ahmet, "Takım arkadaşlarım ve hocalarım bana yardımcı oluyor. Ersun hoca bizim konsantre olmamızı istiyor. Bize her maç antrenmanlarda 'sert girin hiç fark etmez' diyor. İyi çalışıyoruz. " şeklinde konuştu.

Kamil Ahmet Çörekçi, transferinde teknik direktör Ersun Yanal'ın etkili olduğunu vurgulayarak, "Ersun hoca beni aradı. 'Seni bu takımda görmek istiyorum' deyince iki kere düşünmedim. Kimseyi aramadım, sormadım. Ona çok güveniyorum. Milli takımda çalışmış çok büyük hoca. Direkt geldim. Burada çok mutlu ve heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.