Trabzonspor'dan Engelli Taraftarlara Anlamlı Organizasyon

Trabzonspor'dan Engelli Taraftarlara Anlamlı Organizasyon
Trabzonspor, Türkiye'nin birçok ilinden 61 engelli taraftarı, bu akşam Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçı izlemek üzere Trabzon'a getirtti

TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam bordo-mavili takımın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek üzere Türkiye'nin birçok ilinden 61 engelli taraftarı, Trabzon'a getirtti.

Karşılaşma öncesi bordo-mavili kulüp, bir otelde engelli taraftarlara ve ailelerine kahvaltı verdi. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, başkan yardımcısı Nevzat Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, kahvaltıda hazır bulundu.

Saral, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu akşam kendi sahalarında Akhisar Belediyespor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "Ülkemizin dört bir tarafında bulunan bordo-mavili renklere aşık engelli kardeşlerimizi bir araya geldik. Temiz, şikesiz, engelsiz bir futbol için bir aradayız. " dedi.

Engelli, engelsiz ayırımını kaldırmak istediklerini ifade eden Saral, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkanımızın çizdiği vizyon doğrultusunda sosyal projelerin başlangıcıdır bu. Bundan sonra da Akyazı Spor Kompleksinin açılışında 81 ilimizden 81 şehit yakınını ağırlayacağız. Bugün kardeşlerimizle, aileleriyle birlikte olduk. Çok duygulandık. Onların dertleriyle dertlendik. Yaptığımız organizasyonun büyüklüğünün daha çok farkına vardık. Bu organizasyona imza atmanın mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah takımımızın yaşadığı bu şansızlığı birlikte kırarız, bize uğurlu gelirler. Büyük camiaları yakışan sosyal projelere daha ağırlık vererek, bu konuda öncü olmak istiyoruz."

Saral, bundan sonra da engelli taraftarlar ile bağlarını koparmayacaklarını vurgulayarak, onlara her zaman destek vereceklerini belirtti.

Kendi sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyonun Trabzonspor'un uhdesinde olduğunu da işaret eden Saral, "Kişilerin, çıkış noktasının bir önemi yok. Önemli olan organizasyonun amacına ulaşması ve sonucu, buradan verdiğimiz mesaj, hep beraber burada olmak. Kulübümüz destek verdi. Önemli olan buradan güzel bir ses vermek." diye konuştu.

İstanbul'dan gelen engelli taraftar Tuğrul Şahin de "Başkanımızın özel davetiyle geldik. Çok teşekkür ediyoruz. Burada olmaktan mutluyum. Büyük bir Trabzonspor taraftarıyım. Trabzonspor yenildiği zaman üzülüyorum. İnşallah şansızlığını bizlerle kırar." dedi.

Organizasyonda Trabzonspor yöneticileri, engelli taraftarlara forma ve kaşkol hediye etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.