Trabzonspor'un 21 kişilik kamp kadrosunun yaş ortalaması 23,3

Trabzonspor'un 21 kişilik kamp kadrosunun yaş ortalaması 23,3
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında kampa giren Trabzonspor'un kadrosu daha çok genç oyunculardan oluşuyor

SAMORİN (AA) - Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında kampa giren Trabzonspor'un kadrosu daha çok genç oyunculardan oluşuyor.

UEFA ile bütçe anlaşması gereği şu ana dek transferde hareketlilik yaşamayan ve altyapıdan genç oyuncuların da yer aldığı bordo-mavili takımın 21 kişilik kamp kadrosunun, yaş ortalaması 23,3 oldu.

Karadeniz ekibinde 28 yaşındaki futbolcular Mustafa Yumlu, Güray Vural, Serge Akakpo en yaşlı oyuncular durumunda. 27 yaşındaki futbolcular Uğur Demirok ve Esteban Alvarado ile 26 yaşındaki Mehmet Ekici, Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan da bu oyuncuları takip ediyor.

Altyapıdan gençler
Kamp kadrosunde yar alan en genç oyuncusu ise 17 yaşında olan UEFA'nın "Geleceğin Messi'si" olarak geçen yıl tanıttığı Abdülkadir Ömür.

Bu futbolcudan sonra 19 yaşındaki futbolcular Yusuf Yazıcı, Muhammet Beşir ve Furkan Taş geliyor. Altyapıdan gelen diğer genç oyuncular Semih Karadeniz 20, Ramazan Övüç de 22 yaşında.

Onur, kampta olmayacak
Trabzonspor'da milli takım kampından dönen Onur Recep Kıvrak'a izin verildiği ve ilk kampta yer almayacağı bildirildi.

28 yaşındaki futbolcunun Trabzon'da çalışmalara katılacağı ve Macaristan'da yapılacak ikinci dönem kampında yer almasının planlandığı belirtildi.

İlk antrenmanda Yanal'ın mesajları
Yanal, takımın Slovakya'daki ilk antrenmanında da mücadele vurgusu yaptı.

Bordo-mavili takımda üçüncü kez göreve gelen deneyimli teknik adam, oyunculara "Kaybettiğiniz her topun peşinden koşacaksınız ve asla mücadeleyi bırakmayacaksınız. Takım arkadaşlarınıza sürekli yardım edip birbirinizin hatasını kapatmaya çalışacaksınız. Çünkü takım olmak bunu gerektirir." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.