Trabzon’u kendi silahı ile vuracak

Trabzon’u kendi silahı ile vuracak
Son çalışmaya Milli takımlarda bulunan Ömer Ali Şahiner, Gabriel Andrei Torje, izinli olan Hasan Kabze ve tedavisi sürmekte olan Elvis Kokalovic ile Ciprian Marica katılmadı. Kartal Trabzon’u kendi s ilahı olan şutlarla vurmayı hedefliyor

Seda Erciş

Trabzonspor ile oynanacak zorlu maç için taktik çalışmalarını Teknik Direktör Aykut Kocaman nezaretinde sürdüren Konyaspor milli oyuncularının dışında tam kadro çalıştı. 5 Nisan Pazar günü TORKU ARENA’da Trabzonspor'u konuk edecek temsilcimiz milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

ÇALIŞMALARA MİLLİ OYUNCULAR KATILMADI

Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanlara milli takımlarda bulunan Ömer Ali Şahiner, Gabriel Andrei Torje, izinli olan Hasan Kabze ve tedavisi sürmekte olan Elvis Kokalovic ile Ciprian Marica katılmadı. 6'ya 2 ve pas çalışması ile başlayan son antrenmanda futbolcular üç ayrı istasyonda çabukluk ve şut çalışması yaptılar. Antrenman gol çalışması ile sona erdi.

AYKUT KOCAMAN’IN GALİBİYET PLANI HAZIR

Yapılan çalışmalarda yeşil-beyazlı futbolcuların neşesi, kazanma istek ve arzusu ön plana çıkarken tecrübeli teknik patron Aykut Kocaman’da futbolcularına bol bol şut ve duran top çalışması yaptırıyor. Rakip Trabzonspor’un özellikle son haftalarda elde ettiği başarıda duran toplardan kazandığı goller ve puanlar dikkatleri çekiyor. Konyaspor’da rakibini uzaktan atılacak şutlar ve duran top organizasyonları ile avlamayı hedefliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.