Trafiğe çözüm

Trafiğe çözüm
Büyükşehir Belediyesi trafik sorununa neşter vurmak adına harekete geçiyor. Bosna-NEÜ Tıp hattında Sille Kanal boyunca ilerleyecek ve yeni çevre yoluna alternatif olacak yol için düğmeye basıldı

PUSULA TV’DE AÇIKLADI

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca, PUSULA TV’de her sabah gündemin değerlendirildiği, gündem oluşturan ve şehirde konuşulan UĞUR’LU GÜNDEM programının konuğu oldu. Kanada’da düzenlenen programla uluslararası ulaşım ödülünü alan Kılca, Büyükşehir olarak şehir içinde yaşanılan trafik sorununa çözüm olarak çevre yoluna paralel şehir içi alternatif bir yol için düğmeye basıldığını müjdeledi.

HİZMET KALİTESİ ARTTI

Başkan Tahir Akyürek’in bizzat talimatı ile şehir merkezinden en ücra köşedeki insanlarımıza en iyi hizmeti verme adına tempoyu en üst seviyeye çektiklerini söyleyen Genel Sekreter Kılca “Konya olarak hizmette kaliteyi Avrupa standartlarının üzerine taşımanın azmi ve mutluluğu içerisindeyiz. Çevre düzenlemelerinden trafiğe kadar her alanda çalışma arkadaşlarımız ve personelimiz ile en iyisini yapabilmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

ALTERNATİF YOL OLACAK

“Hızla artan araç sayısı ve yoğunluğu ile şehir merkezinde zaman zaman yaşanan trafik sorununa çözüm yolu için alternatif yollar arayışı içerisindeyiz” diyen Kılca, planlanan çalışmalarla ilgili ise şöyle konuştu: “Bosna’dan başlayarak yeni yapılmakta olan NEÜ Fakültesi inşaatının olduğu yere çıkacak Sille Kanalı boyunca ilerleyen bir yol projesi üzerinde çalışıyoruz. Bu yol çevre yoluna paralel, alternatif yol olacak.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.