Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, "Trafik Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ve Bölge Trafik Denetleme...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, "Trafik Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri yaptıkları uygulamada sürücülere trafiğin önemini anlatan broşürler dağıttı.

"İyi Dersler Şoför Amca Projesi" kapsamında trafik seminerlerine katılan sürücüler adına okul servis şoförleri Yalçın Sönmezcan, İsmet Bektürk ve İhsan Delice'ye katılım belgesi verildi. Meydanda sergilenen materyallerin öğrencilere anlatılmasının ardından ikramlarda bulunuldu.

Trafik Haftası etkinliğine İlçe Kaymakamı Akif Pektaş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ramazan Ergel, Belediye Başkan vekili Engin Kürkçü, Hakim Ersin Şare, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Halk Eğitim Müdürü Ertan Aydemir ve öğrenciler katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.