Trafikte beklemek istemeyen sürücünün, ilginç yöntemi

Trafikte beklemek istemeyen sürücünün, ilginç yöntemi
İstanbul'da bir sürücüden trafikte beklenmedik hareket. Son sürat kaldırımda seyrettiği anlar ise bir vatandaş tarafından kayda alındı.

İstanbul'da bir otomobil şoförü trafikte beklemek istemeyince çözümü kaldırıma çıkarak ilerlemekte buldu. O anları bir vatandaş saniye saniye görüntülerken polis ekipleri sürücüyü tespit ederek 2 bin 259 lira idari para cezası kesti.

İstanbul'da bir otomobil sürücüsü trafikte beklememek için kaldırıma çıkarak seyretmek istedi. Son sürat kaldırımda seyreden sürücüyü bir başka vatandaş kayıt altına aldı. Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Plaka üzerinden M.B. isimli şahıs olduğu tespit edilen sürücüyü ekipler yakalayarak gözaltına aldı. Ardından şüpheli şahıs hakkında "araçları kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca sürmek" suçundan 436 TL, "trafik işaret levhalarına uymamak" suçundan 436 TL, "trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili olan yönetmelikte gösterilen diğer kurallara uymamak" suçundan 436 TL, "görüş engelleyecek süs aksesuar eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak" suçundan 951 TL olmak üzere toplamda 2 bin 259 TL idari para cezası uygulandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.