Tramvay bekleyen kadının elinden telefonu kaşla göz arasında çaldı(TIKLA&İZLE)

Tramvay bekleyen kadının elinden telefonu kaşla göz arasında çaldı(TIKLA&İZLE)
Fatih'te tramvay bekleyen kadının dalgınlığından faydalanarak elindeki telefonu kaşla göz arasında çalan hırsız yakalandı.

Fatih'te tramvay bekleyen kadının dalgınlığından yararlanarak elindeki telefonu kaşla göz içerisinde çalan hırsız yakalandı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 16 Şubat'ta saat 07.15 esnalarında Fatih Çemberlitaş tramvay durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şüpheli tramvay bekleyen kadının dalgınlığından yararlanarak elindeki cep telefonunu çalarak koşmaya başladı. Telefonu çalınan kadın ve o sırada durağa gelen tramvaydan inen vatandaşlar hırsızın peşine düştü. Çevrede olan turizm ekipleri, kaçan şahsı fark etti. Kısa zamanlı kovalamanın sonrasında hırsız yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin kimliği A.H. olarak tespit edilirken çaldığı cep telefonu ele geçirildi. Yakalanan şüpheli, emniyetteki tamamlanan işlemlerin sonrasında kapkaç suçundan sevk edildiği adli makamlarca, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer yandan, hırsızın kadının elindeki telefonu çalarak hızla koşmaya başladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.