Tramvay gösteri yapan motosikletleri biçti

Tramvay gösteri yapan motosikletleri biçti
Kazakistan’da 2014 yılında yaşanan ancak görüntüleri yeni ortaya çıkan Zafer Günü kutlamalarında, hızla gelen ve kontrolü sağlayamayan bir tramvay gösteri yapan motosikletleri biçti.

Kazakistan’da Sovyetler Birliği tarafından Nazi Almanya’sına karşı kazanılan İkinci Dünya Savaşı zaferinin 69. yıldönümü kapsamında yüzlerce motosikletlinin ülkenin Karağandı kentinde gerçekleştirdiği gösteri sırasında facianın eşiğinden dönüldü. 2014 yılında yaşanan ancak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görüntülerde, motosiklet sürücüleri kornalar çalarak kentin Temirtau Caddesi'nde gösteri yapıyor. Vatandaşların da ilgi gösterdiği gösteride, motosiklet sürücüleri hızla gelen tramvayı fark etmiyor. Kontrolü bir türlü sağlayamayan tramvay, önce kırmızı bir motosikleti ardından da diğer motosikletleri biçerek metrelerce sürüklüyor. Çevrede bulunanların ilk yardıma koştuğu olayda, şans eseri yaralanan olmadı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.