Transfer askıda

Transfer askıda
Son günlerde transferde hareketliliğini arttıran ve birden çok futbolcu ile görüşen Atiker Konyaspor, bir türlü sonuca ulaşamadı. Görüştüğü futbolcularla imza aşamasında tıkanan yeşil-beyazlı ekip, listede yer alan alternatif isimlere yöneldi

Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 sezonu çalışmalarına pazartesi gününden itibaren başlayacak Atiker Konyaspor’da gözler yapılacak transferlerde. Transfer döneminin başlamasının ardından 2 ismi kadrosuna katan yeşil-beyazlılar, ardından sessizliğe büründü. Henüz ana mevkiler için görüştüğü futbolcularla anlaşma sağlayamayan Atiker Konyaspor, transfer listesini kabarık tutuyor. Bu kapsamda alternatif isimlere yönelen transfer komitesi, en uygun isimleri takıma kazandırmak istiyor.

AFRİKALILAR OLMADI

Son günlerde birden çok futbolcu ile görüşen Konyaspor, istediği sonucu bir türlü alamadı. Son olarak Nijeryalı ve Senegalli futbolcularla masaya oturan transfer komitesi, istediği sonucu alamadı. Fiyat konusunda futbolcuların kulüpleriyle anlaşamayan Konyaspor, diğer alternatif isimlere yöneldi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Yeşil-beyazlı ekip, kamp döneminin başlamasına kısa bir süre kala görüşmelerini sıklaştırdı. Mustafa Reşit Akçay’ın raporu doğrultusunda belirlenen mevkilere yapılacak 5-6 takviye, en azından 1. etap kamp döneminin sonuna yetiştirilmesi bekleniyor. Transfer komitesi, birkaç gün içerisinde listede yer alan bir diğer yabancı futbolcularla masaya oturarak sonuç almaya çalışacak.

 Konyaspor, şuana kadar Mehdi Bourabia ve Abdou Razack Traore ile sözleşme imzalarken, kaleci Patrik Carlgren’in ise sözleşmesinin tamamlanmasını bekliyor. Geri kalan görüşmelerde yeşil-beyazlılar henüz başka bir sonuca ulaşamadı. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum