TRANSFER BİLMECESİ

TRANSFER BİLMECESİ
Atiker Konyaspor, hazırlıklarının son 3 gününe girerken, transferler kampa yetiştirilecek sözü hava kaldı. Yeşil-beyazlılar, şu ana kadar üç isimle anlaşma imzalarken, bu isimlerin kaybedilen oyuncuların yerini doldurup doldurmayacağı ise soru işareti.

20 GÜN KALDI

Ligin başlamasına 20 gün gibi bir süre kalırken, hazırlıklarına devam eden Atiker Konyaspor tempo artırırken, transfer konusunda ise sessizliğini sürdürüyor. Lig sonunda yönetim tarafından yapılan toplantıda transferle ilgili yapılan açıklamalar şu ana kadar gerçekleşmedi. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın çok fazla transfer istemediği bilinirken, yönetim giden oyuncuların yerini dahi dolduramadı.

İSİMLER BİLE BELİRLENMİŞTİ

Yönetim sezon sonrasında düzenlediği değerlendirme toplantısında başarı üzerine yaptıkları konuşmaların ardından transfer çalışmalarına başladıklarına ve bir an önce transferi sonuçlandıracaklarına dikkat çekmişti. Holmen ve Traore’nin kalmasına kesin gözüyle bakılan günlerde 3-4 isimle takımın takviye edileceği belirtilirken, bu oyuncuların gitmesine rağmen direkt oynayabilecek tek takviye Deni Milosevic oldu.

YÖNETİM SESSİZ

Transferin ilerleyen günlerinde yönetim, transfer bütçesini de düşük tutması nedeniyle görüşülen isimlerden olumsuz cevap aldı. İlk görüşülen isimlerin ardından sessizliğe bürünen yeşil-beyazlı yönetim, teknik direktör Aykut Kocaman’dan yeni bir rapor istedi. Transfere fazla bütçe harcamak istemeyen yönetim, ağırdan alırken, taraftar ise tepki göstermeye başladı. Bu sezonun geçen sezondan daha zor geçmesi beklenirken, transferde de sessiz kalınması taraftar tarafından eleştirilmeye başlandı.

BİTMEYEN BORÇ YAPMIŞLAR

 

Taraftarlar özellikle sosyal medya üzerinden Konyaspor’un transfer çalışmalarını eleştirirken, üzerine düşen görevi de yapmaya devam ediyor. Şu ana kadar 25 binin üzerinde kombine alan taraftarlar, transfer yapılmaması konusunda duydukları rahatsızlığı yönetime iletmeye çalışıyor. Sosyal medya üzerinden eleştirilerle beraber esprili yaklaşımlarıyla da ses getiren taraftarlar, “Konyaspor’da bitmeyen borç yapmışlar”, “Son dakika. Konyaspor transferde sona yaklaşılamadı”, “Bir forvet, bir orta saha, bir de etli ekmek” gibi söylemlerle eleştirilerini dile getirdiler.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.