TRANSFER BORSASI AÇILDI

TRANSFER BORSASI AÇILDI
Gelecek sezonun transfer sezonu resmi olarak başladı. 8 Eylül’e kadar sürecek transfer döneminde elini çabuk tutmak isteyen Atiker Konyaspor, hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Yeşil-beyazlılar ile anılan isimler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı

Futbolda 2017-2018 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi resmen başladı. Spor Toto Süper Lig’deki temsilcimiz Atiker Konyaspor’da da hareketli günler yaşanıyor. Yeni teknik ekibiyle harekete geçen yeşil-beyazlı ekip, transfer döneminin başlamasının ardından görüştüğü oyuncuları imza aşamasına getirmek istiyor. 8 Eylül’e kadar sürecek transfer döneminde temsilcimizde hedef birinci kamp dönemine transferleri yetiştirmek.

TOPLANTILAR YOĞUNLAŞTI

Teknik patron Mustafa Reşit Akçay ve ekibi, yoğun bir tempoyla transfer listesini netleştirmeye çalışıyor. Birçok isim üzerinde titiz bir çalışma yapan teknik heyet, yönetimin de belirlediği isimlerle bu listeyi harmanlayacak. Listeyi teke indirmek isteyen teknik heyet ve yönetim toplantı üstüne toplantıları sıklaştırırken, bir yandan da oyuncularla görüşmeyi sürdürüyor.

AVRUPA TURUNA ÇIKACAKLAR

Yeni sezona iddialı bir kadroyla başlama düşüncesinde olan Atiker Konyaspor, transferde ince eleyip sık dokuyor. Kadrosunu güçlü isimlerle takviye etmek isteyen temsilcimizde birçok önemli isim konuşuluyor. Transferde hata yapmak istemeyen Konyaspor, takıma çabuk uyum sağlayabilecek isimler üzerine yoğunlaştı.

İDDİALAR ÇOĞALIYOR

Yeşil-beyazlı ekipte bir önceki sezon kiralık olarak forma giyen Abdou Razack Traore’nin geri döneceği iddia edildi. Takımın başarısında önemli rol oynayan Traore, yeniden Konyaspor’a dönemeye sıcak bakıyor. Karabükspor’dan ayrılan Fildişi sahilli ofansif orta saha oyuncusunun Süper Lig’den de taliplerinin olduğu öğrenildi. Öte yandan Mustafa Reşit Akçay, eski öğrencileri Adrian Mierzejewski ile Zeki Yavru’yu istediği iddialar arasında. (Spor Servisi)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum