Transfer için kolları sıvadı

Transfer için kolları sıvadı
Atiker Konyaspor kısa bir süre içinde teknik direktör boşluğunu doldururken, çiçeği burnunda teknik adam Mustafa Reşit Akçay, hızlı bir giriş yaptı

Yeni sezonda Aykut Kocaman’ın yerine anlaşmaya varılan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, transfer çalışmalarına sessiz sedasız başladı. Tecrübeli çalıştırıcı Konya’ya gelmeden transfer için bazı isimleri belirlerken, Konya ile anlaşmasının ardından harekete geçti. Yeşil-beyazlı ekip, transfer çalışmalarına önümüzdeki hafta yoğunluk vereceğini belirtse de Mustafa Reşit Akçay, yurtiçi ve yurtdışı içinde takip ettiği oyuncu listesini hazırlıyor.

İMZALADI GİTTİ

İmza töreninin ardından özel nedenlerden dolayı önce Trabzon’a giden Mustafa Reşit Akçay ardından yurtdışına çıktı. Yurtdışında bir yandan özel işlerini tamamlayan 58 yaşındaki çalıştırıcı, bir yandan da transfer için daha önce belirlediği isimlerle irtibata geçti. Yeşil-beyazlı ekibe uygun olabilecek oyuncuları listesine alan Mustafa Reşit Akçay, yurtdışında bu oyuncularla irtibata geçecek.

PAZARTESİ HAREKETLENECEK

Hafta sonuna kadar işlerini tamamlanması beklenen Mustafa Reşit Akçay, hafta başından itibaren transfer çalışmalarında gaza basacak. Gündeminde birçok futbolcu ismi bulunan Atiker Konyaspor transfer komitesi bu sezon taraftarın gönlünü kazanacak bazı isimleri kadrosuna katmak ve UEFA Avrupa Ligi’nde de başarılı olabilecek bir kadro oluşturmak istiyor.

CİDDİ RAKAMLARA SATILACAK

Öte yandan Mustafa Reşit Akçay, sözleşmesi devam eden ve sözleşmesi sona erip yola devam edilmeyecek futbolcular hakkında görüşlerini yönetime sunacak. Ömer Ali Şahiner başta olmak üzere transfer teklifi gelmesi muhtemel oyuncuların kalıp gitme durumlarına göre kadro şekillendirilecek. Akçay, kemik kadroyu bozmak istemezken, cazip teklifler karşısında ise futbolculara kalması yönünde ısrarlı olunmayacak. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.