"Transfer konusunda titiz ve seçici davranıyoruz"

"Transfer konusunda titiz ve seçici davranıyoruz"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un kulüp basın sözcüsü Ahmet Baydar, transfer konusunda seçici davrandıklarını, korudukları iskelet kadronun üzerine yapacakları takviyelerle ligde başarılı olmak istediklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un kulüp basın sözcüsü Ahmet Baydar, transfer konusunda seçici davrandıklarını, korudukları iskelet kadronun üzerine yapacakları takviyelerle ligde başarılı olmak istediklerini söyledi.

Baydar, Torku Konyaspor'un yeni sezon öncesi ikinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'da bulunduğunu ifade etti. Taktik çalışmaların yapıldığını ve hazırlık maçlarıyla takımı gördüklerini belirten Baydar, "Bu dönemde ciddi bir sakatlığın yaşanmaması, oyuncularımızın birbirleriyle kaynaşmaları, hocamızın isteklerini yerine getirme adına gösterdikleri gayret ve hırs tabii ki bizleri mutlu ediyor. Takımımıza yeni katılan transferlerimizin de önemli işler yapacağına inanıyoruz" dedi.

Transfer konusundaki eleştirilere değinen Baydar, bu sürecin kulüpler adına zorlu bir dönem olduğunu dile getirdi.

Ahmet Baydar, transfer yaparken ince eleyip sık dokuduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Transfer komitemiz, teknik heyetimizle belirlediği alternatifli oyuncu listesinden bu kriterlere göre değerlendirmelerde bulunarak, kadromuza isimler dahil ediliyor. Şu ana kadar alınan oyuncularımızın Konyasporumuzun başarısına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Transfer konusunda titiz ve seçici davranıyoruz. Koruduğumuz iskelet kadronun üzerine yapacağımız takviyelerle ligde başarılı olmak istiyoruz. Bunun için atılacak sağlam temellerle kaliteli bir kadro oluşumu hedefliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.