Transfer şart

Transfer şart
Yeni sezonun ilk maçını Rizespor karşısında oynayan ve sahadan 1 puanla ayrılan Atiker Konyaspor’da eksiklikler göze çarptı.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Atiker Konyaspor, sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılarak sezona bir puanla başladı. Geçtiğimiz yılki kadrosunu koruyarak sezon hazırlıklarını gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, giden oyuncuların yerine birkaç takviye yaparak önceki gün lige başladı. Deplasmanda Rizespor ile ilk maçını oynayan Konyaspor’da orta sahadaki eksiklilik çok fazla hissedildi. Kaptan Ali Çamdalı’nın olmayışıyla birlikte orta alandaki etkinliğini yitiren ve kolay top kayıpları yapan temsilcimiz, Rizespor’a karşı istediği oyunu oynayamadı. Özellikle maçın ilk yarısında oldukça kötü bir performans sergileyen Konyaspor, transfere ihtiyacı olduğunu gösterdi.

YERLERİ DOLMADI
Sezon başında takımdan ayrılan Alban Meha, Samuel Holmen ile Traore’nin yerinin dolmadığı görüldü. Orta sahadaki etkinliğini yitiren Konyaspor için yeni takviyeler düşünülüyor. Oyunu iki yönlü oynayabilen, yetenekli ve topa hükmedebilen 1-2 orta saha oyuncusunu kadrosuna katmayı planlayan Konyaspor, hem ligin ilerisi için hem de Avrupa açısından bu transferi şart olarak görüyor.

TRANSFER DÖNEMİNDE SON HAFTA
Yeşil-beyazlı yönetim, Aykut Kocaman ve ekibiyle bir araya gelerek transfer görüşmesi yapacağı öğrenildi. Rizespor karşısındaki oyunuyla tatmin etmeyen yeşil-beyazlılar için transfer beklentisi de arttı. Konyaspor yönetimi, transfer dönemi sonlanmadan önce takviyeleri gerçekleştirmek istiyor. Öte yandan 2016-2017 Futbol Sezonu’nda 1. transfer dönemi 31 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum