Travel Turkey İzmir Turizm Fuar Ve Kongresi

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar Ve Kongresi
Bu yıl 11'incisi düzenlenecek fuar, 7 Aralık'ta başlayacak

İZMİR (AA) - Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'nin 11'incisi, 7 Aralık'ta düzenlenecek.

İZFAŞ'tan yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ortaklığıyla gerçekleştirilecek fuarın, 11'inci kez turizmcileri buluşturacağı belirtildi.

Fuarda Ekonomi Bakanlığı ve Türk Hava Yollarının desteğiyle alım heyetleri için özel bölüm hazırlanacağı ifade edilen açıklamada, sağlık turizmi için de ayrı çalışma yapılacağı, bu kapsamda birçok firmanın ziyaretçilerle buluşacağı bildirildi.

Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi'nin 3'üncüsünün de fuarla eş zamanlı yapılacağına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu kongrede, Ege kültürünün gastronomiyle ilişkisi ve bu ilişkinin bölge turizminin kalkınmasına etkisi tartışılacak. Çeşitli kültürlerin yeme içme alışkanlıklarının, gastronomi geleneklerinin yerel ve bölgesel turizme etkisinin işleneceği kongre, bilimsel programının yanı sıra sosyal programıyla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak."

Açıklamada, fuarın bu yılki partner ilinin ise Nevşehir olarak belirlendiği ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.