Trump Belçika Başbakanıyla Terörizmi Konuştu

Trump Belçika Başbakanıyla Terörizmi Konuştu
ABD Başkanı Trump'ın Belçika Başbakanı Michel ile görüşmesinde ana gündem maddesi terörizm oldu

BRÜKSEL (AA) - NATO Devlet ve Hükümetler Başkanı Toplantısı vesilesiyle Brüksel'de bulunan ABD Başbakanı Donald Trump, Belçika Başbakanı Charles Michel görüşmesinde terörizmi ele aldı.

İtalya ziyaretinin ardından Brüksel'e gelen Trump, Belçika Kralı Phillipe ve Başbakan Michel ile Kraliyet Sarayı'nda görüştü.

Farklı alanlarda birlikte çalışacaklarını söyleyen Trump, "Öncellikli konumuz terörizm. Manchester'daki gibi terör saldırılarını gördüğümüzde, teröre karşı verilen savaşı kazanmanın önemini hatırlıyoruz. Bu savaşı yüzde yüz kazanacağız." açıklamasında bulundu.

Trump, yarın NATO'nun yeni karargahında yapılacak toplantı öncesinde Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk ile AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile bir araya gelecek.

Diğer yandan Trump'ın özellikle göç ve iklim değişimine ilişkin politikalarını protesto etmek için birçok kişi aynı saatlerde Brüksel'de toplanmaya başladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.