"T/s Samsun" Adlı Staj Ve Eğitim Gemisi Marmaris'te

"T/s Samsun" Adlı Staj Ve Eğitim Gemisi Marmaris'te
MUĞLA (AA) - Türk Deniz Eğitim Vakfı (TÜDEV) bünyesinde hizmet veren "T/S Samsun" adlı staj ve eğitim gemisi, Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi. İstanbul'dan...

MUĞLA (AA) - Türk Deniz Eğitim Vakfı (TÜDEV) bünyesinde hizmet veren "T/S Samsun" adlı staj ve eğitim gemisi, Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

İstanbul'dan yola çıkan ve İzmir'den gelen gemi, Türkiye ve KKTC'deki denizcilik üniversitelerinde okuyan 218 denizci ve 10 eğitmenle "Cruise Port" büyük iskelesine bağlandı.

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası'nın katkılarıyla sefere çıkan eğitim gemisi, iki ay Akdeniz ve Karadeniz'deki Türk limanlarını ziyaret edecek.

"T/S Samsun" adlı staj ve eğitim gemisinin 4 gün boyunca Marmaris Cruise Port Limanı'nda bağlı kalacağı ve gemide 26 kişilik mürettebat, 24 otel ve hizmet görevlisinin de bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.