Tsk'dan Irak'ın Kuzeyine Hava Harekatı

Tsk'dan Irak'ın Kuzeyine Hava Harekatı
Irak kuzeyindeki Zap bölgesinde teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzisi, sığınak ve barınakların düzenlenen hava harekatıyla imha edildiği bildirildi

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanlığından, Irak kuzeyindeki Zap bölgesinde teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzisi, sığınak ve barınakların düzenlenen hava harekatıyla imha edildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde dünkü önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi.

Hakkari'de birliklere saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 12 terörist etkisiz hale getirildi
Buna göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devam eden operasyonda, birliklere saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 12 terörist, havadan ve karadan yapılan müşterek harekat sonucu etkisiz hale getirildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devam eden operasyonda, bir işbirlikçi yakalandı. 660 bin kök Hint kenevirinin ele geçirildiği operasyonda, 1 milyon 421 bin kök Hint keneviri imha edildi.

Siirt'te bir terörist teslim oldu
Siirt'in Pervari ilçesinde, bir terörist güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Irak kuzeyindeki Zap bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı tespit edilen silah mevzisi, sığınak ve barınaklar, düzenlenen hava harekatıyla imha edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.