TSYD KONYA ŞUBESİ’NDEN KUTLAMA

TSYD KONYA ŞUBESİ’NDEN KUTLAMA
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkanvekilliğine getirilen Mehmet Baykan’ı kutladı.

Spor Genel Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren ve Türk sporunun gelişmesi için büyük çaba gösteren Mehmet Baykan’ın başarılı çalışmalarından dolayı gurur duyduklarını belirten TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, yönetim kurulu adına yayınladığı kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Spor Genel Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren ve Futbol Federasyonun'da da görev yapan, spor sevdalısı, hemşehrimiz Mehmet Baykan’ın Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkanvekilliğine getirilmesi bizleri sevindirdi, mutlu etti. Genel müdür olarak Türk sporunun gelişmesi ve tesisleşme konusunda olağanüstü bir çaba gösteren Mehmet Baykan’ın, futbol federasyonunda da 2. Başkanvekili olarak başarılı çalışmaların altına imza atacağına gönülden inanıyoruz. Mehmet Baykan’ı, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkanvekilliğine getirilmesinden dolayı kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.