TUDEM’den TEOG başarısı

TUDEM’den TEOG başarısı
Özel Konya Tudem Dershanesi geleneğini bozmayarak bu yılda TEOG Sınavında Türkiye Birincileri çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor.

Özel Konya Tudem Dershanesi geleneğini bozmayarak bu yılda TEOG Sınavında Türkiye Birincileri çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor. Tudem Dershanesi öğrencilerinden Gülnihal Dağı, Taha Doğuhan Çamkerten ve Erdem Yiğit TEOG’ da Tam puan alarak Türkiye birincileri arasına girmeyi başardılar.

 2015 TEOG sınavlarında Türkiye birincilerini çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Konya Tudem Dershanesi ve Özel Konya Temel Değerler Temel Lisesi Kurucusu Teoman Yılmaz, “2015 TEOG sonuçlarının açıklanması dershanemizi ve bizleri şaşırtmadı. Her geçen gün başarı grafiğimizin artması sonucu yine TEOG ‘da Türkiye birincilerini çıkarmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. TEOG’ da Tam puan alarak Türkiye birincileri olan öğrencilerimizden Gülnihal Dağı, Taha Doğuhan Çamkerten ve Erdem Yiğit ’i, ailelerini bunu yanında emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum “dedi.

Başarılarımız Temel Lise ve Ortaokulla devam edecek

Teoman Yılmaz Tudem olarak eğitimde gösterdikleri başarıyı Temel Lise ve Ortaokulda da devam ettireceklerini de ifade ederek; “Tudem olarak dershanelerin kapatılmasından dolayı son noktayı başarılı bir şekilde koyduk. Eğitim sektöründe bundan sonra tecrübe, birikim ve başarılarımızla öğrencilerimize Özel Temel Değerler adı altında Lise ve Ortaokul olarak hizmetlerimiz devam edecektir. Geleneksel olarak her yıl başarı çıtasını yükselttiğimiz dershanecilikteki bu başarılarımızı okul olarak da devam ettireceğimize inancımız sonsuzdur.”

Öğrenciler Mühendislik Mesleğini Tercih Ediyor

TEOG Türkiye Birincilerinden Gülnihal Dağı, Taha Doğukan Çamkerten ve Erdem Yiğit başarıyı düzenli çalışmayla elde ettiklerini dile getirerek, “Temel eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına düzenli, disiplinli bir çalışmayla birlikte dershanemizdeki etüt çalışmalarının katkısı çok oldu. Özellikle dersleri öğrenmenin yanında etüt çalışmalarının bu başarıyı elde etmememizde çok büyük katkısı oldu. Başta dershanemiz öğretmenlerine, idarecilerine ve ailelerimizi bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

TEOG Sınavlarında Türkiye Birincilerinden Gülnihal Dağı İnşaat Mühendisi olacağını söylerken, Taha Doğuhan Çamkerten Bilgisayar Mühendisi ve Erdem Yiğit’te Genetik Mühendisi olmayı hedeflediklerini belirttiler.  

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum