Uğur Özteke

Uğur Özteke

Tuğrul Türkeş Konya’dan mı aday?

Tuğrul Türkeş Konya’dan mı aday?

Düğün dernek ziyaretler derken hafta sonunu nerede ise tamamen siyasi dedikodularla, duyumlarla hatta iddialarla geçirdik.

Son bomba iddiaya gelmeden önce izninizle biraz siyasi kulislerden söz edelim

Cumartesi günü katıldığımız bir açılış töreninde çok değerli büyüğüm Ahmet Sorgun abimiz ile karşılaştık. Açılış sırasında sık sık Ahmet abimiz ile baş başa kaldık bir köşeye çekildik dertleştik. Ahmet abim Belediye’den buyana benim “Derviş Ahmet abim” idi. Belki İl Başkanlığı döneminde çok kızsa bile masaya yumruğunu vurup odada kükremedi. Çünkü Ahmet Abi derviş idi. Çünkü herkesin kendine özgü bir yapısı vardı. Çünkü her yiğidin yoğurdu yemesi farklı idi.  

Mesela ben hala Ali Sürücü abimizin hayranıyım. Amaaa, o müthiş performanstan sonra şimdi Ali abi ile baş başa kaldığım zamanda “Acaba hangisi doğru?” idi diye hala düşünürüm.

Peki şimdi cevap vermem gerekirse hangisi doğru? E şıkkı yani “hepsi” şıkkındayım.

Ahmet abiden ayrıldıktan sonra gazeteye geldim. Bilgisayarımı açıp baktım. 21 Mart günü bu köşemizde “Ahmet Sorgun’a dikkat” başlığı ile yazdığımız yazıda şöyle bir iddia da bulunmuşuz: 

“AK Parti Genel Merkezi’ne yakın kaynaklardan ve buradaki büyüklerimizden aldığımız küçük küçük bilgiler, Cenab-ı Allah’ın bizi çok sevdiğine olan inancımızı bir kez daha doğrulatmış oldu.

Üç aydır kiminle siyaset konuşsak, kiminle AK Parti vekil toto yapsak, bizim aday adaylarımız arasında Sayın Ahmet Sorgun’un ismi hep var oldu. Aday adaylık başvuruları bitti bu dikkatli partililer bize sordular “Hani senin Ahmet abinin başvurusu bile yok?”

Biz de hep dedik ki vekil olmak için aday adayı olmaya gerek yok. Dam genelde alçak oluyor ve değnek de o zaman kalkmıyor…

…………..

Evet biraz erken atlamışız.

Belki de Ahmet Abi geç kaldı.

Ama ben o gün bu yazıyı yazdıktan sonra bu şehirde hâlâ Başkanlık yapan bir abimiz “Uğur Abi bu yazın ile çok büyük risk aldın. Eğer Ahmet Bey vekil olmaz ise sen şehri terk et” demişti.

…………..

O gün için nasıl erkenden sazanlık yaptık ise şimdi yine bir tatlı su balığı olayım mı?

Konya AK Parti hazır mısınız?

Tuğrul Türkeş, Konya’dan aday olur mu?

Olursa ne olur?

Allah korusun bir de Sayın Başbakanımız Konya’dan aday olmayıp, Tuğrul Türkeş; Hoca’nın yerine bu şehirden aday olur mu?

………….

Ne derseniz Tuğrul Türkeş, AK Parti’nin oyların patlatır mı?

…………

Özür dileyerek kendi adıma siyasetten nefret ediyorum. Ama siyasetsiz de yapamıyorum.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İncitilen iyi bir ruhun öfkesi daha ağırdır

 

NE ZAMAN DAHA İYİ ADAM OLURUZ?

Konvoy kepazeliğine bir çözüm bulduğumuz zaman daha iyi ADAM oluruz.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR