TÜGVA İSTANBUL İL TEMSİLCİLİĞİ’NİN DÜZENLEDİĞİ YAZ OKULU VE DOĞA KAMPI PROGRAMLARI BAŞLADI

TÜGVA İSTANBUL İL TEMSİLCİLİĞİ’NİN DÜZENLEDİĞİ YAZ OKULU VE DOĞA KAMPI PROGRAMLARI BAŞLADI
TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI (TÜGVA) İSTANBUL İL TEMSİLCİLİĞİ’NİN DÜZENLEDİĞİ YAZ OKULU VE DOĞA KAMPI PROGRAMLARI BAŞLADI

Geleceğimizin teminatı gençlerin eğitim hayatlarını destekleyecek, bunun yanında onların ahlaki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak Yaz Okulu ve Doğa Kampı programları başladı. Yaz Okulu ve Doğa Kampı programlarıyla TÜGVA İstanbul, “Bir Yaz Bin Gelecek” sloganıyla geleceğin öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, merhametli, başarılı ve sorumluluk sahibi gençlerini yetiştiriyor. Yaz tatilinin verimli bir şekilde değerlendirilmesini hedefleyen Yaz Okulu ve Doğa Kampı programlarına ilgi yoğunken, veliler de çocuklarının yazı, hem eğlenerek hem de öğrenmeye devam ederek geçirecek olmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ediyorlar.

 

Ortaokul öğrencilerine yönelik 3-28 Temmuz tarihleri arasında sürecek Yaz Okulu Programı, İstanbul’un 39 ilçesinde bulunan 42 okulda, yaklaşık 10000 öğrencinin katılımı ile gerçekleşirken; lise öğrencilerine yönelik 3 Temmuz- 28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Doğa Kampı Programı ise her hafta yaklaşık 1000 öğrenciyi ağırlayarak sekiz haftanın sonunda yaklaşık 8000 öğrenciyi Edirne Keşan’da misafir etmiş olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de proje ortağı olduğu ve tamamen ücretsiz olan Yaz Okulu ve Doğa Kampı programları ile yaz tatilini verimli şekilde geçirecek öğrenciler, 578 kişiden oluşan alanlarında uzman kadro ile birlikte özenle hazırlanmış programlardan sonra hem eğlenmiş hem de kendini yönetmeyi bilen, saygılı, açık görüşlü, sorumluluk alan, karakteriyle, ahlakıyla ve bilgi birikimiyle, çevresine karşı farkındalık kazanan bilinçli bireyler olarak yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacaklar. Araştırmanın, öğrenmenin, kardeşliğin, muhabbetin, spor ve eğlencenin birarada olduğu programlar; çeşitli spor aktiviteleri, el sanatları, edep-adap sohbetleri, ahlak, iman, siyer, ilahi, marş, voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini golf, masa tenisi, tırmanış, doğa ve kültürel geziler, satranç, mangala, paintball gibi etkinlikleri içerisinde barındırarak gençlere, TÜGVA İstanbul ile unutulmaz bir yaz geçirmeyi vaadediyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.