Tuncay Opçin ABD'de görüntülendi

Tuncay Opçin ABD'de görüntülendi
15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Yatakta basıp şafakta asacaklar” diye tweet atan FETÖ monşeri Tuncay Opçin, ABD'de görüntülendi.

Sabah gazetesi 15 Temmuz'un yanı sıra Balyoz kumpasının da kilit isimlerinden biri olan Tuncay Opçin'i Teksas eyaletinde, Houston yakınlarındaki Sugar Land kentinde görüntüledi. Opçin, Türkiye tarafından 'silahlı örgüte üye olmak' suçundan arandığı halde ABD'de elini kolunu sollayarak dolaşıyor.

BALYOZ'DAN 75 YIL HAPSİ İSTENİYOR

325 kişinin ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkûm edildiği Balyoz kumpasının organizatörlerinden olan ve 75 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Opçin, FETÖ'nün ana karargâhı ABD'de Sugar Land'le Pensilvanya kentleri arasında mekik dokuyor ve 'başterörist' Fetullah Gülen ile FETÖ imamları gibi örgütsel faaliyetlerine devam ediyor. Opçin, Houston imamı Kemal Öksüz'le yakın teması olan ve sık sık bir araya gelen bir isim.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.