Tuncay Şanlı'dan Sakaryaspor'a 4 Yıllık İmza

Tuncay Şanlı'dan Sakaryaspor'a 4 Yıllık İmza
Eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Sakaryaspor'la teknik direktörlük görevi için 4 yıllık sözleşme imzaladı

SAKARYA (AA) - Sakaryaspor'un Rüstemler Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Tuncay Şanlı'nın yanı sıra kulüp başkanı İsmail Gürses, teknik direktör yardımcılığı görevine getirilen Mehmet Aurelio ve Mohamed Ali Kurtuluş katıldı.

Kulüp başkanı Gürses, törende yaptığı konuşmada, yönetim olarak Sakaryaspor'u kurumsallaştırma misyonunu üstlendiklerini söyledi.

Futbolu, bilgisi olanların yönetmesi, başkanların ise kulüp yönetimiyle ilgilenmesi gerektiğini ifade eden Gürses, "Bizim attığımız bütün adımlar bu yönde olacaktır. Türkiye'de maalesef 'büyük' diye nitelendirilen kulüpler bile sportif direktörlük konusunda başarılı olamamışlardır. Ben baştan beri bu konuda ısrarcı oldum, yapmaya çalışıyorum. İnşallah da muvaffak olacağım. Allah bize ömür verirse siz de desteklerinizi esirgemezseniz, Sakaryaspor da Bayern Münih'te olduğu gibi, futbolu bilen eski oyuncularımız tarafından yönetilen bir kulüp haline gelecektir. Bütün idealim, hedefim bu." diye konuştu.

Tuncay Şanlı ise teknik adamlığa da profesyonel oyunculuğa adım attığı Sakaryaspor'da başlamak istediğini belirterek, "İmzamı atıyorum ama en önemlisi ekibimle yüreğimi ortaya koyuyorum. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda hep beraber başarıya gideceğiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Tuncay Şanlı 4 yılık sözleşmeye imza attı. Yoğun ilgi gören Şanlı ve Aurelio taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Muhabir: İbrahim Yozoğlu,Onur Orhan

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.