Tunceli'de Bin 62 Öğrenciye Yemek Yardımı

Tunceli'de Bin 62 Öğrenciye Yemek Yardımı
Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Sonel:- "100 ile başlayalım dedik. 100 yetmez bin olsun dedik. Bin de yetmez Tunceli'nin plakası bin 62 olsun dedik"

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de Munzur Üniversitesi'nde eğitim gören bin 62 öğrenciye bir yıl boyunca yemek yardımı yapılacağını belirten Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, öğrencilerle yemekhanede yemek yedi.

Munzur Üniversitesi'ni ziyaret eden Sonel, daha sonra üniversite yemekhanesine geçerek öğrencilerle bir araya geldi.

Yemeğini öğrencilerle sıraya girerek alan Sonel, onların sorunlarını dinledi.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Sonel, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını, sorunlarını önemsediğini ve çözüm üretmek için çalıştıklarını anlattı.

Sonel, "Bugün öğrencilik yıllarımıza döndük. Öğlen yemeğinde sizlerle birlikteyiz. İnşallah gelecek yıllarda sizi güzel yerlerde göreceğiz. Üniversite yılları unutulmaz. Bu yılların kıymetini bilin." dedi.

Tunceli Valiliği ve Belediyesi olarak öğrencilere her zaman kapılarının açık olduğunu vurgulayan Sonel, şunları söyledi:

"Yemek konusu gündeme geldiğinde Rektör Hocam, kendisini çok seviyoruz, çok değerli bir Hocamız. 100 ile başlayalım dedik. 100 yetmez bin olsun dedik. Bin de yetmez Tunceli'nin plakası bin 62 olsun dedik. Tunceli Belediyemiz olarak, devletimiz olarak sizlerin her türlü yanındayız. Sadece bugün değil, her zaman kapımız açık. Bir sıkıntınız olduğu zaman haberimiz olsun. Sizler çünkü emanetsiniz, misafirlerimizsiniz. Herkes ailesine selam söylesin. Başarılar diliyorum."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.