Tunceli'de DHKP/C terör örgütü üyesi tutuklandı

Tunceli'de DHKP/C terör örgütü üyesi tutuklandı
Tunceli'de güvenlik güçleri tarafından yapılan yol kontrol uygulamalarında yakalanan bir kişi, "DHKP/C silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklandı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de, güvenlik güçleri tarafından yapılan yol kontrol uygulamalarında yakalanan bir kişi, "DHKP/C silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, kent genelinde güvenlik güçleri tarafından yol kontrol uygulamalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimizde devam eden yol uygulamalarında yakalanan bir şahıs, DHKP/C silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine konulmuştur. İlde terörist unsurlara yönelik düzenlenen operasyonlara devam edilmekte olup, güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla il genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir."



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.