Tunceli'de patlayıcı araması yapan güvenlik güçlerine bombalı saldırı

Tunceli'de patlayıcı araması yapan güvenlik güçlerine bombalı saldırı
Tunceli-Elazığ karayolunda patlayıcı araması yapan güvenlik güçlerine, yol kenarına döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirilerek saldırı düzenlendi. Yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı saldırı sonrası bölgede operasyon başlatıldı

TUNCELİ (AA) - Tunceli-Elazığ karayolunda patlayıcı araması yapan güvenlik güçlerine yönelik bombalı saldırı düzenlendi, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince karayolunda patlayıcı araması yapıldığı ve zırhlı araçlar Pertek yol ayrımından geçtiği sırada yol kenarına yerleştirilen kablo düzenekli ve mutfak tüpüyle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı teröristlerce infilak ettirildi.

Yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı saldırı sonrası terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı.

Saldırı anında karayolundan geçen 2 sivil aracın da patlamadan saniyelerle kurtulduğu öğrenildi.

Öte yandan, patlamanın ardından savrulan toprak ve taş parçaları nedeniyle karayolu bir süre ulaşıma kapatıldı. Olay yerindeki inceleme ve Karayolları 86. Şube Şefliği ekiplerinin yaptığı temizlik çalışmalarının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.