Tunceli'de terör operasyonu

Tunceli'de terör operasyonu
Tunceli ve Diyarbakır'da gözaltına alınan 3 kişi "terör örgütüne yardım" suçundan cezaevine gönderildi

TUNCELİ (AA) - Tunceli ve Diyarbakır'da düzenlenen operasyonlarda terör örgütüne yardım ettikleri gerekçesiyle 3 kişi tutuklandı.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Tunceli ve Diyarbakır'da terör örgütünün şehir yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendiği belirtildi.

Operasyonlarda 3 kişinin gözaltına alındığı bildirilen açıklamada, zanlılardan ikisinin önceki gün "terör örgütüne yardım" suçundan tutuklandığı, diğer kişinin ise tedavi olabilmesi için serbest bırakıldığı ifade edildi.

Zanlının bugün tekrar gözaltına alındığı aktarılan açıklamada, Hozat Adliyesine sevk edilen zanlının Sulh Ceza hakimliğince "terör örgütüne yardım" gerekçesiyle tutuklandığı kaydedildi.

Açıklamada, bölge halkının desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla terör örgütünün şehir yapılanmasına karşı teröristle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.