Tur şirketlerinde bayram mesaisi

Tur şirketlerinde bayram mesaisi
Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasını iyi değerlendirmek isteyen tatilciler rezervasyonlarını yaptırdı

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasını iyi değerlendirmek isteyen tatilciler rezervasyonlarını yaptırdı. Yoğunluğun arttığını belirten Argeon Turizm yetkilisi Nudar Acar, taleplerde artış yaşandığını ve bu artıştan memnun olduklarını dile getirdi

Kurban Bayramı’nın 9 güne çıkmasıyla birlikte izinlerini tatille birleştiren vatandaşlar turizm sektörüne can kattı. Özellikle daha uygun olduğu için turları tercih edenler otelleri doldurdu.  Konyalının tercihi ise Akdeniz bölgesinden yana oldu.

“YOĞUNLUK ARTTI”

Doluluk oranı yüzde 90’ın üzerinde olduğunu söyleyen Argeon Turizm yetkilisi Nudar Acar,

“Özellikle sınav, okul kayıt stresinden dolayı tatile çıkmamış olanlar, akraba ziyaretlerini yapamamışlar için önemli bir fırsat oldu. Okullar açılmadan önce 9 günlük bayram tatilini iyi değerlendirmek isteyen müşterilerimiz izin yasağının kalkmasıyla rezervasyonlarını yeniden yaptırmaya başlamıştı. Tatile az bir zaman kala yoğunluk gayet iyi bizde bu ilgiden memnunuz” ifadelerini kullandı.

“EN ÇOK AKDENİZ TERCİH EDİLİYOR”

Konyalı tatilcilerin en çok Antalya, Alanya, Side bölgelerini tercih ettiğini ifade eden Acar, sektörde bir canlılık yaşandığını anlattı. Acar, “Müşterilerimiz daha çok Antalya, Alanya, Side bölgelerini tercih ediyor. 9 günlük tatilini kültür turlarıyla değerlendirmek isteyen müşterilerimizde çok fazla ama Antalya bölgesinde bir yoğunluk yaşanıyor” dedi. (Dilhan Türker)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.