Tur teknesini çiçek bahçesine çevirdi

Tur teknesini çiçek bahçesine çevirdi
Muğla'nın Ortaca ilçesinde tekne turları düzenleyen bir işletmeci, 12 metrelik tur teknesinin güvertesini çiçek ve ağaçlarla donattı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Ortaca ilçesinde tekne turları düzenleyen bir işletmeci, 12 metrelik tur teknesini çiçek bahçesine çevirdi.
Tur teknesi sahibi 42 yaşındaki Taner Yalılı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, günü birlik turlarda kullanılmak üzere satın aldığı tekneyi benzerlerinden farklılaştırmaya karar verdiğini söyledi.
12 metrelik teknenin güvertesine yaptırdığı saksılara 25 çeşit çiçek, sarmaşık ve ağaç diktiğini belirten Yalılı, teknenin iki yılda tamamlandığını anlattı.
Yalılı, bir hafta içerisinde turlara çıkmaya başlayacağını söyleyerek, teknesinin ilgi gördüğünü, özellikle düğün fotoğrafı çektirmek isteyenlere hizmet vermeyi planladığını aktardı.
Teknenin kaptanının takım elbise giyeceğini, teknede bir de hostes bulunacağını dile getiren Yalılı, "Turlar için şimdiden büyük talep var." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.