TURGED Konya faaliyetleri ile örnek oluyor

TURGED Konya faaliyetleri ile örnek oluyor
Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şubesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şubesi, Selçuklu Belediyesi'nin tahsis ettiği eşyalar ile yeniden dizayn edilerek mescid, oturma salonu ve dershane bölümü ile engellilerin kullanımına açıldı.

TURGED Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin dernek çalışmaları ile alakalı yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi: "Görme engelli üyelerimizin daha iyi bir ortamda çalışmalarını yürütmesini sağlayan Selçuklu Belediyemize teşekkür ederiz. Dernek olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İDEA Uluslararası İnsani Eğitim ve Yardım Derneği Konya Temsilciği'nin desteği ile Braille Kabartma Kuranı Kerimler temin edilmiş olup sınıf ortamı oluşturulmuş yakında kurs açılması için protokol yapılmış olup aynı zamanda her cumartesi Konya il Müftülüğümüz tarafından görevlendirilen Halil İbrahim Coşkun Hoca Efendi tarafından yapılan dini sohbetler geniş katılım ile devam etmektedir. Konya'da örnek çalışmalara imza atan derneğimize tüm görme engelli kardeşlerimizi bekliyoruz."

turged-2.jpg

turged-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.