Turizm Haftası

Turizm Haftası
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, köy öğrencilerini Sivas'ta misafir etti

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında köy öğrencilerinin kentte misafir edildiği bildirildi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden (SESOB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Hafik ilçesi Düzyayla Köyü İlkokulundan 22 öğrenci ve 2 öğretmen kentte misafir edildi.

Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Koçak nezaretinde kente gelen öğrenciler SESOB Başkanı Beşir Köksal ile bir araya geldi.

Köksal ve beraberindekiler daha sonra Sivas Valisi Alim Barut'u ziyaret etti. Barut, çocuklarla bir araya gelmekten ve onları dinlemekten mutlu olduğunu belirterek, öğrencilerin geleceği açısından bu tür etkinliklerin önemli olduğunu vurguladı. Barut, geziyi 14 yıldır geleneksel hale getiren Köksal'a da teşekkür etti.

Köksal ise öğrencilerin mutluluklarına ortak olduklarını belirterek, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak her yıl ilçelerimizin köy ilköğretim okulu öğrencilerini misafir ediyoruz. Bu sene de Hafik Düzyayla Köyü ilkokulu öğrenci ve öğretmenleri ile oda başkanımızı ağırladık. Gün boyu yapılan ziyaretler çok güzel oldu. 14 yıldır yaptığımız bu faaliyetimiz çocuklarımız kadar bizleri de mutlu ediyor. Öğrencilerimiz ziyaretlerde ve gezilerde unutulmaz bir gün yaşadılar.” ifadelerini kullandı.

Köksal ve öğrenciler, Belediye Başkanı Sami Aydın, Garnizon Komutan Vekili Albay Cengiz Güleşen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınrsoy'u da ziyaret etti.

Turizm Haftası

Turizm Haftası

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.