Türk Eğitim-Sen Konya’da hedefler belirlendi

Türk Eğitim-Sen Konya’da hedefler belirlendi
Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerine bağlı İlçelerdeki temsilci ve yönetimleri ile istişare toplantısı yaptı.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı'nca düzenlenen genişletilmiş İlçe temsilcileri ve yöneticileri istişare toplantısında ikinci dönemde yapılacak olan masaya yatırılacak, hedefler belirlendi.

Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında Konya’da sendikal faaliyetini sürdüren Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerine bağlı İlçelerdeki temsilci ve yönetimleri ile bir restorantta genişletilmiş istişare toplantısı gerçekleştirdi.

turk-2.jpg

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç, “ Sendikamıza bağlı ilçelerdeki temsilci ve yönetici arkadaşlar ile yaptığımız istişare toplantısında 2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci dönem değerlendirmesini ve ikinci dönemde yapılacak olan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli geçen istişare toplantımıza katılan ilçe temsilcilerimiz ve yönetimlerine katılımlarından dolayı sendikamız adına teşekkür ederiz” dedi.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube genişletilmiş istişare toplantısı günün anısına çektirilen toplu fotoğraflar ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.